skip to Main Content

“Zaken voorleggen aan
juristen geeft duidelijkheid!”

Advies in arbeidsrecht

Arbeidsrecht is een complex en zeer uitgebreid geheel in Nederland, maar u heeft er samen met uw werknemers mee te maken. U hebt verplichtingen richting uw werknemers, maar die zijn niet altijd even duidelijk omschreven in de wet en/of CAO. Omdat u niet dagelijks bezig bent met deze materie is het moeilijk om in te schatten of u de juiste antwoorden geeft aan uw werknemer of de juiste handelingen verricht in de situatie waarin u terecht gekomen bent met uw werknemer.

Onze arbeidsjuristen kunnen u ondersteunen op het moment dat u vastloopt in wet- en regelgeving en u vertellen wat de te ondernemen stappen zijn om orde op zaken te stellen of om op een goede manier iets tot een goed einde te brengen. Zij nemen u mee langs uw verplichtingen en vertellen u ook wat de werknemer kan doen, zodat u nooit voor verrassende situaties komt te staan.

Wet- en regelgeving, procedures, ontslagaanvragen, dossieropbouw… Wij staan u bij!

usp-icn@2x

Rechten
&
Plichten

usp-icn@2x

Stappenplannen

usp-icn@2x

Procedures
starten

usp-icn@2x

Altijd
up-to-date

Partners

Diverse juristen/advocaten op het gebied van arbeidsrecht hebben zich verbonden aan PayHR. Zij kunnen voor uw de afweging maken of een procedure de moeite waard is of niet. Wij brengen u graag in contact met deze experts, bel of e-mail ons!

Neem contact met mij op

Contact opnemen met ons is vrijblijvend, wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast komen wij graag bij u langs!

Back To Top