skip to Main Content

“Van een goede
informatievoorziening
vanuit de salarisadministratie

wordt mijn hele organisatie beter!”

Personeels- & Salarisadministratie

Uw Personeels- & Salarisadministratie uitbesteden

Het uitbesteden van de Personeels- & Salarisadministratie gaat u ongetwijfeld kostbare tijd en energie opleveren. Wij nemen in overleg met u de gewenste zaken uit uw handen. U heeft daarbij de vrijheid om te bepalen of u alles bij ons onderbrengt of een gedeelte. PayHR staat met gecertificeerde professionals voor u klaar!

Samenwerking

U hoeft zich geen zorgen te maken over de Personeels- & Salarisadministratie. PayHR leert uw bedrijf kennen en zal inspelen op uw vraagstukken, zodat wij binnen uw bedrijfsprocessen voor efficiëntie kunnen zorgen.

Door middel van moderne & gebruikersvriendelijke software willen wij het u zo makkelijk en inzichtelijk mogelijk maken. Wij kunnen onze software op uw verzoek koppelen met onder andere financiële en urenregistratiepakketten. Ontdek de mogelijkheden!

Scherp inzicht in uw financiën

Uiteraard niet al uw financiën maar wij bieden u wel duidelijk inzicht in de financiën omtrent uw belangrijkste kapitaal, uw medewerkers! Dankzij onze salarisspecialisten en software kan u maximaal profiteren van voordelen en subsidies, daarnaast heeft u inzicht in loonkosten, loonbelastingafdrachten en pensioenpremies . Zo geven wij u nieuwe inzichten!

Maak medewerkers blij!

Als uw medewerkers tevreden zijn, dan bent u dat vaak ook. Onze software biedt uw medewerkers de mogelijkheden om zaken zelf te regelen. Denk bijvoorbeeld aan verlofaanvragen, declaraties, adreswijzigingen of simpelweg inzicht in de salarisspecificatie.
Maak medewerkers verantwoordelijk voor de eigen gegevens, uiteraard met de controle bij u of uw managers. Meer weten over deze mogelijkheden? Neem contact met ons op!

usp-icn@2x

Eén online
tool

usp-icn@2x

Maximale
ontzorging

usp-icn@2x

HR
ondersteuning

usp-icn@2x

Altijd
up-to-date

Expertise

PayHR streeft ernaar om de kwaliteit van onze deelnemers zo hoog mogelijk te laten zijn. Hiervoor volgen al onze deelnemers permanente educatie om het kennisniveau up-to-date te houden. De wereld van de Personeels- & Salarisadministratie staat nooit stil, PayHR en haar medewerkers ook niet!

Persoonlijk contact

Doordat PayHR een breed netwerk met specialisten heeft, kunnen wij altijd snel bij u zijn. Uw professional zit bij u om de hoek!

Neem contact met ons op

Contact opnemen met ons is vrijblijvend, wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast komen wij graag bij u langs!

Back To Top