skip to Main Content

“Schakel snel door bij verzuim.
Laat het niet op zijn beloop!”

Verzuimbegeleiding/casemanagement

De impact van ziekteverzuim voor uw organisatie is groot.  Vaak wordt dit pas zichtbaar op het moment dat uw werknemer langdurig ziek wordt. Een situatie waar niemand op zit te wachten, die vaak veel geld kost en iedere organisatie kan overkomen.

Monique Hol-Loeffen: “Als verzuimspecialist ben ik dé schakel tussen werkgever, werknemer en de arbodienst tijdens kort en langdurig ziekteverzuim. Ook ben ik uw verzuimadviseur vooraf, om daar waar mogelijk ziekteverzuim te voorkomen en te beheersen. Uiteraard volgen we stap voor stap het juiste traject en de regels van het UWV en de Wet Verbetering Poortwachter. Ik ben ingeschreven bij het Register Specialistisch Casemanagement en werk persoonlijk, betrokken, helder en met korte communicatie lijnen”.

Persoonlijk en doelgericht
Van advies vooraf als het gaat om verzuim en uw personeelsbestand, tot het inrichten van het verzuimbeleid en zorgen voor de volledige begeleiding tijdens een langdurig ziektetraject. Zo kunnen we samen de verzuimcijfers beïnvloeden en kosten beheersen. Een persoonlijke en doelgerichte begeleiding voor uw werknemer hoort hierbij. Samen bewandelen we het juiste pad en blijven we op een prettige persoonlijke manier in gesprek. Dit bevordert het herstel, zodat de werknemer weer integreert of dit nu binnen of buiten uw organisatie is.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Contactgegevens Monique:

Tel: 06-82574592
E-mail: casemanager@payhr.nl

usp-icn@2x

Eén online
tool

usp-icn@2x

Ontzorging

usp-icn@2x

Stappenplannen

usp-icn@2x

Altijd
up-to-date

Doorschakelen

Verzuim kan uiteraard voorkomen, mensen worden helaas wel eens ziek. Maar bij langdurige ziekte en bij een arbeidsconflict waarbij de werknemer zich ziek meld is er vaak meer aandacht nodig om de zaken goed te regelen. Dat start met verzuimbegeleiding, maar wellicht is er meer nodig. PayHR heeft altijd de juiste persoon in huis!

Verzuimbeleid

Alle organisaties hebben verzuim binnen de gelederen. Voor de kleine organisatie is het vaak nog te overzien welke stappen ondernomen moeten worden, maar hoe houdt u overzicht als uw organisatie groot is en u niet direct zicht op het verzuim heeft? Heeft u aan een verzuimbeleid gedacht? Wie doet wat? Wij kunnen u helpen bij het opstellen van een verzuimbeleid en u daarbij ondersteunen!

Neem contact met mij op

Contact opnemen met ons is vrijblijvend, wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast komen wij graag bij u langs!

Back To Top