skip to Main Content

“Benut uw fiscale
mogelijkheden!

Fiscaal advies

Het runnen van een onderneming brengt beslissingen met zich mee, deze zal u moeten nemen. De beslissingen die u maakt kunnen gewild of ongewild fiscale impact hebben op uw organisatie, bent u zich daarvan bewust? Welke kansen en bedreigingen zijn er?

Onze partners nemen u mee in de grote wereld van fiscale regelgeving en vertalen het voor u naar duidelijke en toepasbare advisering. Hierdoor kunt u de juiste beslissingen nemen met de fiscale gevolgen in ogenschouw.

Zodoende heeft u advies op de momenten dat het nodig is. De dialoog met de Belastingdienst wordt geopend om zaken voor te leggen, fiscale geschillen op te lossen en vooral om u bij te staan bij complexe vraagstukken.

Wij helpen u uw fiscale koers succesvol te varen!

usp-icn@2x

Ondersteuning

usp-icn@2x

Praktisch advies

usp-icn@2x

Subsidie aanvragen

usp-icn@2x

Altijd
up-to-date

Voordelen & Subsidie

PayHR maakt de fiscale wereld begrijpelijk en praktisch voor u. Met name op het gebied van loonheffing kan PayHR een belangrijke rol voor u spelen. U mag hierbij denken aan loonkostenvoordelen, subsidies. Het zou zonde zijn als u deze zaken misloopt.

Subsidie Praktijkleren

BBL’ers in dienst? Zorg dat u de “Subsidie Praktijkleren” niet misloopt. Aan het einde van elk schooljaar kan u de subsidie voor 15 september claimen bij het RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland). Wij kunnen dit voor u verzorgen, het is slechts een kwestie van het aanleveren van de juiste gegevens!

Neem contact met mij op

Contact opnemen met ons is vrijblijvend, wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast komen wij graag bij u langs!

Back To Top