skip to Main Content

PayHR Alphen a/d Rijn

Vanuit Alphen a/d Rijn, in het midden van het land is PayHR actief in de  provincie Zuid-Holland op het gebied van salarisadministratie, HR-advies en arbeidsrecht. Wij staan voor u klaar!

Onze diensten

U heeft uw handen vol aan uw Core-Business, daarom kiest u ervoor om uw salarisadministratie uit te besteden. Daarbij wilt uzelf de wijze van de dienstverlening blijven bepalen. Van alleen online controle, tot uitbesteding van de hele administratie, tot aanleveren van een totale salarisproductie tot en met heldere en overzichtelijke Managementinformatie.

In 2008 zijn wij ontstaan uit een fusie tussen SalarisService Nederland en VSA Business Support. De directie bestaat uit John Hogenes en Gerard Voortman, gevestigde namen in de Salaris- en Interim wereld. Onze super specialisatie is salarisverwerking voor met name het MKB en administratie- en accountantskantoren. Wij doen dit op maat waardoor de opdrachtgever zelf onze werkwijze blijft bepalen. Op dit moment verwerken wij de salarissen van ruim 450 bedrijven en wij groeien snel. Wij werken met een klein team van salarisadministrateurs en hechten grote waarde aan persoonlijk contact en met de opdrachtgevers.

Wij zorgen ervoor dat uw Salarisadministratie aan alle eisen voldoet, zodat een probleemloze aansluiting met de financiële administratie ontstaat. Wij gebruiken daarbij alle online mogelijkheden van ons salarispakket.

Wij garanderen een correcte en tijdige periodieke verwerking van uw salarissen. Door onze efficiënte werkwijze zijn wij in staat om u dit tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden. Vaste lage prijzen waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Wij werken samen met diverse accountants- en belastingadvieskantoren. Hierdoor is het mogelijk om een combinatiepakket van diensten bij ons af te nemen. Denk daarbij, naast de salarisverwerking, aan het samenstellen van uw jaarrekening, verwerking van de financiële administratie, fiscale advisering, ondersteuning bij waardering en verkoop van uw onderneming, etc. Onze Interim medewerkers zijn breed inzetbaar en voeren diverse opdrachten uit. Voor een advies op maat maken wij graag een afspraak.

Contactgegevens

0172-751001
info@payhr.nl
Antonie van Leeuwenhoekweg 38-C20, 2408 AN Alphen aan den Rijn

Adviseurs

payhr-adviseurs

John Hogenes

Directie

payhr-adviseurs

Gerard Voortman

Directie

Back To Top