skip to Main Content

“Zeker zijn van
verzekeringen!”

Verzekeringen

U probeert als ondernemer de meeste risico’s af te dekken of er een goede modus in te vinden. In sommige risico’s liggen natuurlijk ook kansen. Maar wat doet u met de risico’s die u niet wil dragen?

Niet draagbare risico’s vragen vaak om een verzekering, maar deze moet uiteraard wel passen binnen uw wensen. Heeft u bijvoorbeeld een buffer om schade op te vangen of is volledig verzekeren verstandig?
Onze partners binnen het PayHR-netwerk kunnen u adviseren op verzekeringsgebied en een analyse maken van de risico’s binnen uw onderneming.

Hoe gaat dat dan in zijn werk? Wij wegen het volgende af:

  • De balans tussen premies en risico’s
  • Passende polisvoorwaarden
  • Gunstige premies

Daarnaast is er begeleiding voor u als er schade is geleden. Vragen? Neem contact met ons op!

usp-icn@2x

Breed aanbod

usp-icn@2x

Analyse & Advies

usp-icn@2x

Ondersteuning
bij schade

usp-icn@2x

Altijd
up-to-date

Mogelijkheden

Cyberverzekering, kredietverzekering, overlijdensrisicoverzekering, bedrijfsaansprakelijkheid, bedrijfsschade, beroepsaansprakelijkheid, rechtsbijstand, inventarisverzekering enz… Welke heeft u nodig en hoe gaat iedere individuele verzekering in zijn werk?

Laat u adviseren door één van onze experts!

Arbeidsongeschiktheid

Het grootste risico voor een ondernemer is arbeidsongeschiktheid. U kan langdurig uitvallen vanwege ziekte of een aandoening, daarmee loopt de continuïteit van uw bedrijf gevaar en kan u inkomstenverlies krijgen. Heeft u daar wel eens over nagedacht?

Onder zelfstandigen met personeel is slechts 35% verzekerd voor arbeidsongeschiktheid. Dit percentage is nog lager bij zelfstandigen zonder personeel, namelijk 25%. Hoeveel risico wil u lopen? Laat u adviseren door ons!

Neem contact met mij op

Contact opnemen met ons is vrijblijvend, wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast komen wij graag bij u langs!

Back To Top