skip to Main Content
PayHR-community Groeit In NMBRS

PayHR-community groeit in NMBRS

PayHR-community groeit in NMBRS

Dinsdag 18 juni was PayHR vertegenwoordigd op de NMBRS Partner Diner. Een bijeenkomst wat door de HR- en salarissoftwareontwikkelaar wordt georganiseerd voor alle aangesloten partners die gebruik maken van NMBRS. PayHR-directeur Rob van Doorn beleefde een uitstekende avond met een verrassend einde.

Snelst groeiende partner
De NMBRS-applicatie van PayHR wordt gebruikt door verschillende salarisverwerkers in het gehele land die zijn aangesloten bij PayHR die de ondernemers ondersteunt met o.a. de NMBRS-software, maar ook met faciliteiten zoals het werven van klanten, het in groepsverband inkopen van cursussen en opleidingen, websites en marketing. Zodoende ontstaat er een netwerk van specialisten die onder de vlag van PayHR de dienstverlening verrichten voor vele klanten.

Deze klanten worden bediend via de NMBRS-applicatie van PayHR die in 2019 de snelst groeiende partner van NMBRS is gebleken (tot nu toe). Hier zijn we trots op en NMBRS-directeur Michiel Chevalier schudde daarom de hand van Rob en overhandigde een mooie bokaal voor deze prestatie. We hopen uiteraard de groei van PayHR door te zetten!

Deelnemer van PayHR worden?
Bent u een salarisverwerker in en op zoek naar software en ondersteuning om te groeien. Sluit u aan bij PayHR, klik hier voor meer informatie. Of neem contact met ons op!

Bent u accountant of heeft u een administratiekantoor?
U vind het belangrijk dat de salarisverwerking door specialisten uitgevoerd wordt, laat ons weten als u van de diensten van een PayHR-deelnemer gebruik wil maken. U kan een offerte aanvragen namens uw klanten, klik hier!

Op zoek naar een salarisadministratiekantoor?
Bent u ondernemer en gaat u starten met de salarisadministratie door het in dienst treden van uw personeel of wilt u van salarisverwerker overstappen? Wij zorgen dat u bij een aangesloten PayHR-deelnemer ondergebracht wordt voor een mooie prijs. Vraag via onze website een offerte op!

Back To Top